Guías alimentarias para la población argentina: obstáculos que tienen los/as estudiantes de la carrera diseño industrial (FAUDI UNC) para implementarlas
DOI:
https://doi.org/10.31053/1853.0605.v0.n0.18277Keywords:
guías alimentarias para la población argentina, estudiantes, obstáculosAbstract
Ver PDF.Downloads
Download data is not yet available.
Downloads
Issue
Section
Investigación en Epidemiología y Salud Pública (Resúmenes JIC)
License
Copyright (c) 1970 Universidad Nacional de Córdoba
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
The generation of derivative works is allowed as long as it is not done for commercial purposes. The original work may not be used for commercial purposes.
How to Cite
1.
García A, Arrieta F, Carrizo C, Leguizamón Rodríguez M, Muiño C, Verde L, et al. Guías alimentarias para la población argentina: obstáculos que tienen los/as estudiantes de la carrera diseño industrial (FAUDI UNC) para implementarlas. Rev Fac Cien Med Univ Nac Cordoba [Internet]. 2017 Sep. 25 [cited 2025 Jan. 18];. Available from: https://revistas.psi.unc.edu.ar/index.php/med/article/view/18277