Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Inicio
Número actual
Previous numbers
Submissions
About
About the Journal
Open access policies
Peer Evaluation Process
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 8 No. 2 (2020)
Vol. 8 No. 2 (2020)
Published:
2020-12-15
Reports of results/advances
Conservación de la peperina (Minthostachys Verticillata): promoción del cultivo doméstico, paisajismo ecosistémico y agregado de valor
Marcos Sebastian Pereyra, Héctor Boucher
1 - 7
PDF (Spanish)
Elaboración de un protocolo de gestión para bancos de germoplasma de especies leñosas de Argentina con semillas ortodoxas
El Protocolo del Banco Nacional de Germoplasma de Prosopis (BNGP) – Segunda Parte
Graciela Elisabeth Verzino, Marisa Jacqueline Joseau, Javier Eduardo Frassoni
8 - 18
PDF (Spanish)
Fertirrigación en el cultivo de olivo: efecto sobre las propiedades edáficas y la absorción de nutrientes
Adriana Ana del Carmen Rollán, M. Silva Rossi, G. Caterina, O. A. Bachmeier
19 - 26
PDF (Spanish)
Bacterial inoculants of the genus Azotobacter in the association of Andropogon gayanus grass with Clitoria ternatea and Pueraria phaseoloides
Roger Pincay-Ganchozo, R. A. Luna Murillo, A. L. Espinoza-Coronel, M. L. Medina-Villacis
27 - 35
PDF (Spanish)
Production of bush canary beans (Phaseolus vulgaris) with three different dose organic fertilizers in the Pilancon village
ANGEL LLOMITOA, B. Chanaguano-Punina, N. Llomitoa- Gavilanez, R. Luna-Murillo, F. Cunuhay-Sigcha
36 - 42
PDF (Spanish)
Growth and yield of clitoria ternatea with the application of biological fertilizers
ANA ESPINOZA, D. A. Franco Ochoa, P. G. Fajardo Espinoza, G. E. Real Goya, R. A. Pincay- Ganchozo
43 - 51
PDF (Spanish)
Propuestas de reglamentación para la definición de Zonas de Resguardo Ambiental y de promoción de la producción agroecológica para la localidad de Estación Juárez Celman y zonas de influencia
Luciano Locati, Liliana Pietrarelli
57 - 64
PDF (Spanish)
Rendimiento del cultivo de maíz tardío ante la modificación de la oferta hídrica y el momento y dosis de aplicación de nitrógeno
Marcelo Cantarero, S. F. Luque, G. Canal, S. Zgrablich, G. Viotti
65 - 69
PDF (Spanish)
Español Spanish
F. N. Monguzzi, Ricardo Mignone, J. F. Hernández, C. P. Dionisi
70-73
PDF (Spanish)
PRELIMINARY RESULTS OF THE PROSPECTION, IDENTIFICATION AND CHARACTERIZATION OF BIOTYPES OF JUGLANS AUSTRALIS AND ITS HYBRIDS IN THE ARGENTINE NOA, FOR THEIR FRUIT AND FOREST USE
Raquel Susana Rivata, P. M. Delfino, P. T. Bima
90 - 96
PDF (Spanish)
ARTÍCULOS DE OPINIÓN
Español
Alberto León
52 - 56
PDF (Spanish)
COMUNICACIONES Y OTROS
Evaluation of sustainability in rural tourism: a methodological proposal for the town of Las Calles, Traslasierras, Córdoba.
María Marcela Pasquali, L. E. Fortuzzi, E. N. Farias
74 - 79
PDF (Spanish)
Español
A. S. Uliana, María Cecilia Prieto, A. E. Bergesse, O. F. Camiletti, E. Mariani, M. C. Valentinuzzi
80 - 85
PDF (Spanish)
Español
R. Monges, N. Andreotti, F. Aguado Verna, A. Paez Losa, N. Longar, R. A. Mignone, Carla Patricia Dionisi
86 - 89
PDF (Spanish)
Vigencia de la botánica morfológica en la actualidad
María Laura Molinelli, Patricia Perissé
97 - 103
PDF (Spanish)
El rol de los aceites esenciales en los procesos fermentativos de lacteos: elaboración de yogur con aceite esencial de naranja
Carolina Florencia Cravero Ponso, N. S Juncos, R. H. Olmedo
104 - 110
PDF (Spanish)
Remote conferences at the FCA-UNC on social awareness of Food Loss and Waste Management in the framework of Covid-19: Concept and Actions
Gisela kay Guerberoff, Mariana Agostina Marchesino, Paloma Lucia Lopez, Rubén Horacio Olmedo
111 - 117
PDF (Spanish)
PERCEPTION OF PEANUTS PRODUCTS BY ACQUIRERS AND CONSUMERS
Paloma Lucía López, Ruben Horacio Olmedo, Nelson Ruben Grosso, Seguridad Alimentaria
118 - 125
PDF (Spanish)
Sustainable development: "Obispo Trejo blooms"
María Alejandra Tuma Borgonovo, María Cecilia Ceva, Sofía Sibillia Errasti, Edwin Santiago Müller Andrade, Diana María Tuma , Martín Guezuraga, Juan Manuel Lozita, Vanesa Crissi
126 - 136
PDF (Spanish)
Language
English
Español
Português
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Make a Submission
Make a Submission
Keywords